Vertrekdatum bekend

En jawel, het eerste berichtje dat dit weblog moet gaan opbouwen is bij deze een feit.

De vertrekdatum is bekend, en wel 22 mei.
Om 07.30 worden wij op schiphol verwacht om richting heathrow te vliegen. Daar vandaan zullen wij naar Kidlington (plaatsje dicht bij Oxford) reizen alwaar onze campus zich bevindt.

Onze klas (APP302) bestaat uit slechts 6 personen, erg weinig gezien de EPST toch eigenlijk 10 als “minimum” stelt voordat ze een klas wegsturen. Waarschijnlijk zagen ze het niet zitten om ons te vertragen, en daarmee automatisch ook de augustus klas (welke overigens al wel volzit) in de weg te gaan zitten. Uiteraard zijn wij 6en niet de enige in deze klas, er zullen een aantal Engelsen bij ons in de klas zitten en ook nog andere nationaliteiten. Hier weet ik echter nog maar weinig over, dus dat zal tot de 22e nog enigzins een verassing blijven.

8 mei aanstaande komen wij met z’n 6en bij elkaar om elkaar wat beter te leren kennen. We hebben elkaar 22 april al gezien op het vertrekgesprek, maar dat was vooral “zakelijk”, contracten tekenen en onduidelijkheden proberen te verhelderen.

Oh ja: uiteraard komt er ook nog een afscheidsfeestje, dit zal zijn op 20 mei (2 dagen voor vertrek inderdaad, ik moet de 22e al erg vroeg op, dus ik zie het niet zitten om de avond er voor de fuif te houden). Uiteraard ontvangt iedereen nog een uitnodiging hiervoor.

This entry was posted in Persoonlijk and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply