JAR Resultaten

Precies 2 weken na mijn laatste examen kregen wij vandaag de resultaten, en ze vallen mij allerminst tegen 🙂 .

Air Law: 93%
Mass & Balance: 100%
Performance: 97%
Flight Planning: 97%
General Navigation: 96%
Radio Navigation: 96%
Operational Procedures: 98%

Gemiddeld: 96.7%
Overall gemiddelde: 95,1%

Schitterend resultaat dus, en ik ben er ook erg blij mee. Ik had niet durven hopen dat ik deze scores zou gaan halen voor fase 2, maar het harde werken heeft geloond. Ik ben dus klaar voor Amerika, helaas echter zit dat er voorlopig nog niet in. Het is een lang verhaal en dat ga ik niet in het geheel hier neerzetten, maar op dit moment is er voor mij nog geen vliegtuig beschikbaar, en ik ga pas over 3 maanden (met klas AP305) naar Amerika. Voorlopig dus eerst 3 maanden “vakantie” en dan eindelijk vliegen!

This entry was posted in Opleiding, Oxford and tagged , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to JAR Resultaten

 1. Ma en Pa says:

  Jan,je weet het natuurlijk al, maar doen het ook nog even langs deze weg, we zijn SUPER SUPER trots dat je groundschool zo hebt afgerond.

 2. Elly & Marten Petersen says:

  Hey Jan, wat een geweldig eindresultaat man, wie had dat durven dromen dat je zo’n eindscore zou halen. We vinden het erg jammer dat je door omstandigheden nu even een pas op de plaats moet maken en af moet haken van je groep. Sterkte met deze teleurstelling maar hopelijk volg je snel richting States! Fijne jaarwisseling samen met je ouders.

 3. Michiel says:

  Hey Jan! Ik zit even op je blog te kijken en had idd al gehoord dat je bij ons in de klas komt! Natuurlijk wel balen dat je niet meteen naar Amerika kan, maar geniet van je 3 maanden vakantie (ik zou op dit moment zo willen ruilen). Als we naar Amerika gaan moeten we snel een biertje gaan drinken op de mooie tijd die ons daar te wachten staat :-). Ik heb net ook even gekeken op de blog van Luc en ziet er niet verkeerd uit allemaal!

  Gegroet,
  Michiel

Leave a Reply