Het zit er op!

Woooooohoooooooooooooo, alle examens zitten er op, de afgelopen zes en een halve maand zijn er 43 examens gedaan, met als climax deze laatste week waar er als groot slotakkoord 7 examens doorheen moesten met een totale examenduur van 11,5 uur, de vakken Mass&Balance, Aircraft Performance, Operational Procedures, Flight Planning, General Navigation, Radio Navigation en als laatste Air Law waren deze laatste periode onze laatste stap richting een ticket naar Amerika, over een kleine 2 weken (22 december) weten we of we dit ticket kunnen verzilveren. Het gevoel wat ik had na het laatste examen vanochtend (Air Law) was onwerkelijk, geen theorie examens meer, opgelucht, blij, maar vooral heel erg moe. De afgelopen week heb ik ongeveer 4 uur per nacht geslapen, en dat is nu goed te voelen.
Vanavond wordt er uiteraard een feestje gevierd, en gaan we met bijna de hele klas lekker genieten van de vrijheid die we nu weer even terug hebben.

Als alle vakken gehaald zijn kunnen we dan 29 december richting Amerika vertrekken om daar te beginnen met datgene waar we de afgelopen maanden zo hard voor geploeterd hebben, ik heb daar ongelofelijk veel zin in, en kan niet wachten tot ik in het vliegtuig kan stappen de 29e. Eerst lekker thuis kerst vieren met familie en vrienden, en dan nieuwjaar in Amerika met mijn nieuw verworven vrienden.

Nog maar een keer: WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOHOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!! WE ZIJN KLAAR MET GROUNDSCHOOL!!!!!!

This entry was posted in Opleiding, Oxford and tagged , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Het zit er op!

  1. Elly & Marten Petersen says:

    Gefeliciteerd Jan met het behalen van de finish! We hopen op een goed eindresultaat. Het moment waar zooooo naar is uitgekeken. Je hebt ‘t toch maar mooi gefixt! Een hele opluchting en een onwerkelijk gevoel zeker dat je nu voorlopig even helemaal niets meer hoeft!. De boeken in de hoek en even heerlijk relaxen. Geniet van de vrijheid en de gezellige dagen samen en voor straks fijne Kerstdagen thuis.

  2. Elly & Marten Petersen says:

    Proficiat Jan, super dat je ‘t allemaal hebt gehaald! Fijne feestdagen en een geweldige tiojd in de States ! we blijven jullie volgen

Leave a Reply