Backseaten in een Seneca

23 jaar ben ik afgelopen donderdag geworden, en wat weer een dag in groundschool beloofde te worden pakte iets anders uit. Een EPST’er die al wat verder in zijn opleiding is (de Instrument Rating fase om precies te zijn) nodigde mij uit om mee te vliegen met zijn vlucht in een Piper Seneca.

Nadat ik de instructeurs vrij had gevraagd voor een paar lessen ben ik snel naar mijn kamer gerend om mijn videocamera te gaan halen zodat ik wat mooie beelden kon schieten, onderstaand filmpje is hier het resultaat van.

Het was bij vlagen een redelijk turbulente vlucht, wat ervoor zorgde dat ik op het eind wel redelijk misselijk was (getuige ook het matige camera werk tijdens de landing), desalniettemin heb ik erg genoten van de vlucht en was het een heel mooi verjaardagscadeau 🙂 .

Verder gaat hier alles zijn gangetje wel eigenlijk, we hebben nog maar 3 weken les tot de School Finals en dan zit fase 1 er alweer op wat college betreft. Het gaat erg snel allemaal hier, aan de ene kant is dat wel fijn, maar het lijkt soms of je tijd te kort komt.

This entry was posted in Opleiding, Oxford and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Backseaten in een Seneca

 1. Ma en Pa says:

  Heel leuk filmpje Jan,je kon wel zien zegt mama,dat het in de wolken nogal
  heftig was. Zo’n verjaardags cadeau krijg je niet altijd .Prachtig,ook de muziek
  bij het filmpje is mooi.

 2. Elly en Marten says:

  Gefeliciteerd Jan, en een verrassender cadeautje kon je je niet wensen.

 3. Luc says:

  Jan, heb jij ook teveel tijd? Misschien tijd voor een mooi verhaal op je weblog? Het is hier al zo lang stil?

Leave a Reply